Van 5 augustus tot en met 11 augustus zijn wij gesloten vanwege de bouwvakvakantie. Bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 12 augustus weer verwerkt.
Sinds 1986 Verzending in Nederland & België Persoonlijk advies Gratis verzending vanaf 250,- excl. btw

Poort automatisering

Poort automatisering biedt een gemakkelijke oplossing om elke poort eenvoudig te openen en te sluiten. Bij JPA vind je een breed assortiment aan mogelijkheden om je poort te bedienen, door middel van de geavanceerde Roger poortopener. Met een uitgebreide selectie aan opties vind je bij ons zeker wat je zoekt op het gebied van poort automatisering.

Poort automatiseren voor meer gemak

Poortautomatisering, ook wel poortautomatisatie genoemd, is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je poortautomatisatie voor draaipoorten, maar ook voor schuifpoorten of garagedeuren. Er zijn talloze manieren om een garagedeur of poort te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan een poort bij een oprit. In dat geval dient de automatisering als een stukje veiligheid en gemak voor jouw woning. Met één druk op de knop kun je de poort automatisch openen. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om de poort te bedienen, zoals een GSM module, je smartphone of een andere pulsgever uit ons assortiment.

Een andere situatie om poortautomatisering toe te passen is bij een bedrijventerrein. Hier worden voornamelijk schuifpoorten elektrisch bedienbaar gemaakt. Op deze manier is het terrein voorzien van een gecontroleerde toegang voor bijvoorbeeld personeel, leveranciers en gasten.

Ook in deze situatie is het mogelijk om de poort automatisering op verschillende manieren te bedienen. Om een goed beeld te krijgen van welke mogelijkheden er allemaal zijn, hebben we een speciale projectenpagina opgezet die wekelijks wordt aangevuld o.a. de nieuwste projecten op het gebied van automatisering voor poorten.

De varianten voor poort automatisering

Wil je een garagedeur, raam of poort elektrisch maken? Dan moet je eerst in kaart hebben wat voor type hekwerk, poort, raam of garagedeur je hebt of gaat realiseren, hoe je deze wilt bedienen en welk budget je in gedachte hebt. Hier kunnen onze verkopers je eventueel bij helpen. Wanneer je deze belangrijke aspecten in kaart hebt, weet je welk type je nodig hebt om je poort te automatiseren. Er zijn namelijk verschillende soorten poortautomatisering:

  • Poortopeners
    Een poortopener is de meest voorkomende oplossing. Je hebt de keuze uit ondergrondse, lineaire, knikarm of schuif poortopeners. Deze kun je weer onderverdelen in hydraulische en mechanische motoren van de merken Fadini en Comunello. Ondergrondse, lineaire en knikarm poortautomatisering wordt voornamelijk gebruikt bij poorten die op het oprit van een huis staan. Schuifpoort automatisatie komt het meeste voor bij een bedrijventerrein.
  • Garagedeuropeners
    De naam zegt het al: dit type wordt gebruikt bij het automatiseren van garagedeuren. Deze garagedeuropeners komen van het kwalitatieve merk Comunello en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Het is ook goed mogelijk om je garagedeur aan te sturen met lineaire poortopeners van Fadini of Comunello.
  • Raamopeners
    Het is ook zeker mogelijk om je raam te automatiseren met raamopeners. Het is eigenlijk geen poortautomatisering, maar het is hetzelfde principe. Bij ons kun je terecht voor raamopeners in verschillende soorten en maten. Ook deze systemen zijn gemaakt in de Italiaanse fabriek van Comunello.
Chat openen
Hallo en welkom bij JPA Handel! Wij streven ernaar uitstekende service te bieden. Voor vragen over het gebruik en de eigenschappen van onze producten zijn we beschikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Open nu WhatsApp en stel je vraag over een van onze producten.