Van 5 augustus tot en met 11 augustus zijn wij gesloten vanwege de bouwvakvakantie. Bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 12 augustus weer verwerkt.
Sinds 1986 Verzending in Nederland & België Persoonlijk advies Gratis verzending vanaf 250,- excl. btw

Trapleuningen & balkonleuningen

Trapleuningen en balkonleuningen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook stijl en veiligheid toe aan je huis. Onze leuningen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om zowel duurzaam als aantrekkelijk te zijn. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van modern en strak tot klassiek en sierlijk, zodat je altijd een leuning vindt die past bij jouw smaak en interieur. Of je nu een nieuwe leuning voor je trap of balkon nodig hebt, ons assortiment biedt de perfecte oplossing. Ontdek onze collectie en geef je trap of balkon een stijlvolle afwerking met onze trapleuningen en balkonleuningen.

Chat openen
Hallo en welkom bij JPA Handel! Wij streven ernaar uitstekende service te bieden. Voor vragen over het gebruik en de eigenschappen van onze producten zijn we beschikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Open nu WhatsApp en stel je vraag over een van onze producten.